perjantai 2. toukokuuta 2014

Juhlasta juhlaan

Pari viime viikko ovat olleet aikamoisen hektisiä. Kevättanssien järjestelyt ja siellä esiintyminen, pääsiäinen ja vappu. Ja tietysti ruokavieraita oli kumpanakin pyhänä. Sen verran kiirettä piti ,että kuvia tuli otettua niukasti, eikä uudet reseptitkään päässeet paperille asti. Ehdin käydä laivareissun Tukholmassakin. Tänään sain jo aikaiseksi uuden reseptin, jonka kanssanne jaan huomenna. Tähän perään muutama kuva parin viikon edesottamuksista!
Tukholman kukkaloistoa

Kevättanssit Taidetehtaalla, kuva Petri Virtanen

Vappuaaton grillailua. Broilerivartaita marinoituna. Öljyä,sitruunaa, valkosipulia,persiljaa, provencenyrttejä, mustaa pippuria ja hiukan suolaa.
Huomenna alkavat kasvimaan kevätpuuhat mullan hakemisella ja siivouksella. Raitista ilmaa tarvitaan juhlinnan jälkeen! Maukasta viikonloppua teille toivottaa partyanimal Minna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti