maanantai 1. huhtikuuta 2013

Perinne pitää

En vietä pääsiäistä uskonnollisessa mielessä, mutta joka pääsiäis-sunnuntaina järjestän ystävilleni illallisen. Tilan puutteen vuoksi meitä oli pöydässä vain 4 tällä kertaa.  Ruokaa, viiniä ja pelejä aamu neljään. Juhla keväälle ja ystävyydelle! Ruokalista oli tämänlainen: Kermainen suppilovahverokeitto, sherryllä ja rakuunalla maustettuna, karitsan paahtopaistit, peruna-porkkana-fetamuussi (ohje lopussa), keitetyt punajuuret voin kanssa, marinoitu punasipuli ja jälkiruoaksi rahka-aprikoositorttu. Ruoka oli maukasta, sitä oli tarpeeksi ja kaikki olivat tyytyväisiä!


Karitsan paahtopaistit lämpenemässä ja kokin virvoikejuoma lasissa!
Annos ei ole liian suuri, vaan lautanen liian pieni! ;)
Rahka-aprikoositorttu


!

Peruna-porkkana-fetamuussiin laitoin vielä reippaasti voita ja kermaa, kuivattua minttua ja kaksi kynttä valkosipulia puristettuna. Älyttömän hyvää!(Ja raskasta :D)

Ihanaa kevättä teille toivottaa Porvoon pääsiäisnoita Minna.