En vietä pääsiäistä uskonnollisessa mielessä, mutta joka pääsiäis-sunnuntaina järjestän ystävilleni illallisen. Tilan puutteen vuoksi meitä oli pöydässä vain 4 tällä kertaa. Ruokaa, viiniä ja pelejä aamu neljään. Juhla keväälle ja ystävyydelle! Ruokalista oli tämänlainen: Kermainen suppilovahverokeitto, sherryllä ja rakuunalla maustettuna, karitsan paahtopaistit, peruna-porkkana-fetamuussi (ohje lopussa), keitetyt punajuuret voin kanssa, marinoitu punasipuli ja jälkiruoaksi rahka-aprikoositorttu. Ruoka oli maukasta, sitä oli tarpeeksi ja kaikki olivat tyytyväisiä!
|
Karitsan paahtopaistit lämpenemässä ja kokin virvoikejuoma lasissa! |
|
Annos ei ole liian suuri, vaan lautanen liian pieni! ;) |
|
Rahka-aprikoositorttu |
Peruna-porkkana-fetamuussiin laitoin vielä reippaasti voita ja kermaa, kuivattua minttua ja kaksi kynttä valkosipulia puristettuna. Älyttömän hyvää!(Ja raskasta :D)
Ihanaa kevättä teille toivottaa Porvoon pääsiäisnoita Minna.