keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Moussakan kevätpuku

Tänä vuonna kevään odotus on ollut todella tuskallista ja tuntuu, että mitään vihreää ei koskaan tule kasvamaan, ei koskaaaaaaan! No, mieli on jo keväinen ja hakeutuu kaikkeen vihreään. Siitäpä syystä tein tällä kertaa moussakan kesäkurpitsasta, enkä munakoisosta, niinkuin yleensä. Tavallisesti moussakassa ei juuri mausteita käytetä, mutta minä lisään jauhelihakastikkeeseen valkosipulia, kanelia, paprikaa, yrttejä ja hitusen chiliä. Pientä Suomalaista vivahdetta antaa se, että käytän juustona emmentalia, jota bechamelin lisäksi laitan kerrosten väliin myös. Asuin aikoinaan 4 vuotta Kreikassa ja versioni tästä hyvin perinteisestä ruoasta meni hyvin läpi sielläkin.


Tämän ihanan siivilän ostin Itäkeskuksen Turkkilaisesta Alanya marketista. Alle 8e.



Valmis! :)


Blogikirjoituksia on syntynyt aika harvakseltaa, mutta tulossa on kuitenkin monenmoista kivaa, mistä teille kirjoittaa. Kasvimaan suunnittelu on jo pitkällä, on tulossa kirpputoritapahtuma ja ravintolapäiväkin. Joten pysykää kuulolla! Mukavia keikkoja myös tiedossa keväälle ja kesälle. Tässä muutama kuva viimeviikon blues keikalta Tampereelta!
May the blues be with you!





Kevät terveisin Minna alias Minnie May! Puss puss!


Malja keväälle!