En vietä pääsiäistä uskonnollisessa mielessä, mutta joka pääsiäis-sunnuntaina järjestän ystävilleni illallisen. Tilan puutteen vuoksi meitä oli pöydässä vain 4 tällä kertaa.  Ruokaa, viiniä ja pelejä aamu neljään. Juhla keväälle ja ystävyydelle! Ruokalista oli tämänlainen: Kermainen suppilovahverokeitto, sherryllä ja rakuunalla maustettuna, karitsan paahtopaistit, peruna-porkkana-fetamuussi (ohje lopussa), keitetyt punajuuret voin kanssa, marinoitu punasipuli ja jälkiruoaksi rahka-aprikoositorttu. Ruoka oli maukasta, sitä oli tarpeeksi ja kaikki olivat tyytyväisiä! 
|  | 
| Karitsan paahtopaistit lämpenemässä ja kokin virvoikejuoma lasissa! | 
|  | 
| Annos ei ole liian suuri, vaan lautanen liian pieni! ;) | 
|  | 
| Rahka-aprikoositorttu | 
Peruna-porkkana-fetamuussiin laitoin vielä reippaasti voita ja kermaa, kuivattua minttua ja kaksi kynttä valkosipulia puristettuna. Älyttömän hyvää!(Ja raskasta :D)
Ihanaa kevättä teille toivottaa Porvoon pääsiäisnoita Minna.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti