maanantai 22. lokakuuta 2012

Synnytystuskia

Pitkän kypsyttelyn jälkeen vihdoin pääsin alkuun! Kuinka monta pohdintatuokiota ja klikkausta tämä on vaatinu? Tuhansia, luulisin. Ennen tätä omaa blogiani, ei minulla ollut minkäänlaista kokemusta ,tai näkemystä bloginpitämisestä. En seurannut kenenkään blogia, eikä minulla oikeastaan ole hajua mitä tästä tulee. Minulla kuitenkin on tarve jakaa kokemuksiani ja tämä tuntui sopivimmalta vaihtoehdolta.
Olen muusikko ja tämä seikka tulee seuraamaan mukana kirjoituksissa ja kuvissa. Pääasiana kuitenkin ruoka! Rakastan ruokaa ja kaikkea siihen littyvää. Keittokirjoja, mausteita, ruoanlaittovälineitä, tv-ohjelmia(minulla ei ole kylläkään tv:tä), ravintoloita, ruokamatkailua, keskustelua ruoasta, ruoan kasvatusta ja keräilyä ja sitä itseään tietenkin, ruoan valmistusta! Yksi tärkeä vielä, mikä tuntuu ehkä itsestäänselvyydeltä, mutta minulle se ei sitä ole, nimittäin ruokaostoksilla käynti! Siitäkin tulen teille kirjoittamaan runsain mitoin.
Tämä blogi haastaa minut omassa mittakaavassani aikamoisiin urotekoihin. Tekstin tuottaminen on ollut minulle aina hyvin kivuliasta. Joten osasyy tähän kaikkeen on myös itseni voittaminen.
Tulevissa blogeissani jaan elämääni ruoan ja musiikin kautta ja toivon, että viihdytte kanssani tällä matkalla.
Ja kertokaa mieluusti mikä ihastutti tai vihastutti blogissani. Tekstit, kuvat ja reseptit ovat omiani, jollei muutoin mainita!

Raikkain syysterveisin Minna


3 kommenttia:

  1. Cool ja ylläri! Tottamaar seuraan, ruoka ja musiikki kun on tässäkin päässä ne top-asiat elämässä:).

    VastaaPoista
  2. Upeeta mahtawaa Minttu ja tsemppiä uuteen tekniseen oppiin siinä missä soppiin!

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon! Tää on aikas mukavaa puuhaa. Työlästäkin, mutta matkan varrella oppii!

    VastaaPoista